Fiveth voor zorginstellingen

De Wet langdurige Zorg stelt het verplicht dat iedere woning in een zorginstelling een eigen aansluiting heeft voor internet, televisie en telefonie. Of de aansluiting gebruikt wordt en op welke manier, is aan de bewoner. Elke zorginstelling is daarin anders en heeft haar eigen netwerk. Wij kijken samen met de zorginstelling naar de beste oplossing. Is het een Coax of UTP netwerk? voor ons geen probleem, wij hebben kennis van beide.

Ontzorgen

Fiveth biedt voor elke zorginstelling de mogelijkheid om de bewoners te voorzien van TV, internet en bellen. Het bespaart tijd en moeite om voor de bewoners de aansluitingen te verzorgen omdat wij dat hele traject uit handen nemen. Het is zelfs mogelijk dat wij rechtstreeks factureren aan de bewoners. 

Wij begeleiden de bewoners van aanmelding tot aansluiting en geven heldere tekst en uitleg in begrijpelijke taal. De bewoners hebben de keuze uit verschillende pakketten die we aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven.

Flexibel en onafhankelijk

Is het streamen van lokale zenders, Kerk TV of bijvoorbeeld het activiteitenprogramma van de zorginstelling gewenst? Ook hierin biedt Fiveth mogelijkheden. Wij zijn flexibel en onafhankelijk, wat ons de ruimte biedt om de beste oplossing voor elke zorginstelling of zelfs per locatie in te richten.

Op deze manier kan de zorginstelling zich richten op waar het echt om draait:Het verlenen van goede zorg‘.