Over Fiveth

Fiveth is ontstaan vanuit de behoefte van zorginstellingen. Het telkens weer moeten aanvragen van internet, televisie en telefonie voor nieuwe bewoners kost veel tijd. Door Fiveth direct vanaf de aanvraag in te schakelen, worden zorginstellingen niet belast met randzaken.

Laagdrempelig

Bewoners van de instelling worden met de diensten van Fiveth volledig en laagdrempelig ontzorgd. Na advies en geduldige uitleg, krijgen zij een zenderpakket op maat. Wij helpen en lossen het op: van aanvraag t/m installatie, van zenderuitleg t/m storingen en facturatie.

Waarom verzorgers zo tevreden zijn met Fiveth? Omdat zij met één telefoontje al het regel- en uitzoekwerk gerust aan ons kunnen overlaten. En als er wijzigingen zijn of de wens om bepaalde zenders of websites te blokkeren? Wederom een telefoontje naar hetzelfde nummer en we pakken het op.

Anders. Slimmer. Klantgerichter.

Fiveth schakelt slim en klantgericht. Het contact is persoonlijk en warm. Naast de pakketten van Fiveth, kunnen wij bewoners ook voorzien van aanvullende pakketten van Fiveth zoals Ziggo Sport.

Wij zijn de specialist in het aansluiten van internet, televisie en telefonie voor zorginstellingen. Wij leveren maatwerk en dat kan alleen als je – zoals Fiveth – volkomen onafhankelijk bent.